Europaforum
Yrkeshögskolan syd

|

Facebook
Instagram
Youtube
Google plus

Yrkeshögskolan Syd

YH-logo
MENY

Publicerat den:

Platser kvar till Entreprenör Elinstallatörs
utbildningen

Från och med starten i vår, 2021, har vi valt att utöka distansundervisning allt för att göra utbildningen mer lättillgänglig för dig som studerande.

Utbildningen Entreprenör elinstallation - Auktoriserad elinstallatör ger dig som inte har möjlighet att satsa på heltidsstudier en utmärkt möjlighet att kombinera ditt arbete med studier för att utveckla din kompetens inom elområdet. 

Utbildningen löper över 3 terminer och de studerande träffas 1 dag i veckan under terminerna. Ett upplägg som är mycket uppskattat. Vid de fysiska träffarna finns lärare på plats hela tiden både för teorigenomgångar och praktiska laborationer i vårt fullutrustade ellaboratorium samt sker det ett värdefullt erfarenhetsutbyte mellan de studerande.

Från och med starten i vår, 2021, har vi valt att utöka distansundervisning allt för att göra utbildningen mer lättillgänglig för dig som studerande och cirka var tredje vecka är det platsförlagd undervisning avsett för tentor, laboration och liknande och resterande tillfällen kan man välja om man vill närvara på plats eller om man vara med via videolänk.

 

Förutom de eltekniska kurserna läser du också en kurs i företagsekonomi och en kurs i entreprenadjuridik. Du får dessutom en inblick i den nya ellagen och vad som gäller kring egenkontrollprogram etc.
 
Utbildningen leder fram till den teoretiska kompetensen för A-behörighet och efter utbildningen och examen kan den studerande ansöka om auktorisation hos Elsäkerhetsverket. Utbildningen leder till arbete som ansvarig installatör för intallationer inom industri, fastigheter och elanläggningar. Kursinnehållet riktar sig i huvudsak mot Auktoriserad elinstallatör enligt Elsäkerhetsverkets bestämmelser 2017:4. Observera att Elsäkerhetsverkets praktikkrav för att beviljas behörighet måste vara uppfyllda! (Obs! Separat ansökan till Elsäkerhetsverket!) Praktik kan förvärvas både före och efter utbildningen.

 

Skicka in din ansökan snarast, klicka på länken här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Dela sidans innhåll:

Kontakt

Yrkeshögskolan Syd
Norra stationsgatan 9
281 48 Hässleholm

0451-268581
Mejla oss här

Synpunkter

Följ oss

Facebook
Instagram
Youtube
Google plus
Hässleholms Kommun